Kohti Java One/ Oracle Develop tapahtumaa

Matka on alkanut. Edessä on jälleen viikko tiukkaa opiskelua ja inspiroitumista San Franciscossa vuotuisessa Java One tapahtumassa.

Kyseessä on ensimmäinen Java One Oraclen ja Larry Ellisonin johdolla joten uteliaisuus on melkoista. Olen buukannut aika tiiviin ohjelman koskien mm. Oraclen työkaluja ja ADF pohjaisia menetelmiä, SOA java Web Services ratkaisuja ja välineitä, Rich Internet Application tyyppisiä käyttöliittymiä etunenässä JavaFX, Scala kieltä, testausta, optimointia, jne.

Aikataulut on suunniteltu, matkat ja majoitukset järjestetty, ja nyt heittäydyn lentoyhtiöiden huomaan. Kirjoittelen tätä osaa blogista koeluonteisesti taksissa matkalla kentälle, Android pohjaisella Nexus One kännykälläni, vai pitäisikö sanoa älykölläni? Kyseessä on nimittäin kovemman luokan älypuhelin ja tähän wordpressiinkin on oma sovellus. tiedän tosin, että tänä vuonna en valitettavasti tule kuulemaan friscossa androidista tai muista google ratkaisuista yhtikäs mitään, kiitos viimeaikaisten tapahtumien.

P.S. jotta tässä blogikirjoituksessa on jotain sisältöäkin, javafx asioista kiinnostuneille tiedoksi, että ko teknologia on kovassa nosteessa ja käytössä, ja aion osallistua sitä käsitteleviin labroihin ja luentoihin määränpäässä. tässä linkki Java One seminaarin RIA trackiin: http://steveonjava.com/expert-ria-track/

Ja se pakollinen sponsorin mainos 😉 Java- alueen koulutusta löytyy osoitteesta http://www.tieturi.fi/java – ja sieltä löytyy myös tietoa koulutuspoluista ja sertifiointimahdollisuuksista ihan selkeällä suomenkielellä. Ainoana Oraclen koulutuspartnerina Suomessa Tieturi tarjoaa myös Oracle alustaspesifistä koulutusta. Samoin löytyy RedHat/JBOSS, Spring ja Open Source vetoisia koulutuspolkuja.

Ja pääsivuhan oli http://www.tieturi.fi/ – josta löytyy hakutoiminnolla tai kategorioilla n. 800 erilaista kurssituotetta joilla voit kehittää ja varmentaa omaa osaamistasi. Myös Microsoft ja .NET puolen ratkaisuista, oli sitten kyseessä sovelluten tehokas käyttö, projektinhallinta, arkkitehtuurin suunnittelu, tai ihan perinteinen koodaustyö.

to be continued

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s