Nexus Prime ja Ice Cream Sandwich

Jep, tällä kertaa vain pikainen päivitys. Kertoilin jo aiemmin tulevasta Ice Cream Sandwich Android versiosta, eli versiosta 4.0, jossa yhdistyvät puhelin ja tablet käyttöjärjestelmät ja mukana tulee paljon uutta. Tätä uutuutta on saanut jo mielenkiinnolla odotella, ja näillä näkymin se tulisi vuoden loppuun mennessä.

Myös seuraava Nexus puhelin numero 3 on tuloillaan. Nexus One ja Nexus S saavat siis seuraajakseen Nexus Prime laitteen, ja tämä on tulossa siis Samsungilta. Mitään suuren suurta teknistä parannusta en heti huomannut mutta jahka julkaisuaikataulusta on tietoa tarkistan paremmin. Tukenee Ice Cream Sandwich alustaa, ja ties vaikka ehtisi jo joulumarkkinoille. Tuplaydinprossua 1.5GHz taajuudella, 720p tarkkuudella pyörivää 4.5 tuuman kaareutuvaa AMOLED näyttöä ja reipasta muistin kasvatusta toki luvassa. Kunhan vielä saisivat akkukeston edes kohtuulliseksi…

Panin myös merkille että foldable screen teknologia tuntuu kuplivan pinnan alla, ja yllättyisin ellei Samsung julkaisisi 2012 jotain sen tiimoilta. Teknologia on kypsää, siinä on wow efekti ja myös käytännöllisyyttä. Saako 2012 tabletit taitella rintataskuun? No ehkei vielä, mutta katsotaan tuoko tuleva vuosi jotain rajummin uutta kuin vain nopeammat prosessorit, enemmän muistia ja uuden versionumeron. Tuossa vähän linkitystä tästä teknologiasta:

 

http://gizmodo.com/5801421/samsungs-foldable-display-will-let-you-stuff-giant-tablets-in-your-pants

http://images.fonearena.com/blog/wp-content/uploads/2010/11/4953-4ce413b2d2ec5.jpg

 

 

Ja Java One tikittää lähemmäs, ei enää montaa viikkoa.. Harmi ettei Google ole kehissä tänäkään vuonna.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s