JavaOne 2011 alkaa sunnuntaina

No niin, JavaOne 2011 pärähtää taas käyntiin sunnuntaina, San Franciscossa. Uusia julkistuksia ja sovellutuksia siis luvassa ja tiivis paketti uusia kujeita ainakin allekirjoittaneelle.

Tänä vuonna sain myös OpenWorld passin mutta valitettavasti aika ei salli sitä paljonkaan hyödyntää. Kritiikistä huolimatta JavaOne tapahtumat on tänäkin vuonna hajautettu ympäri kaupunkia joten seminaariin osallistuminen menee vähän suunnistuskisaksi etenkin kun viime hetken eventti muutoksia ja peruutuksia on aina luvassa. Onneksi on virallinen JavaOne sovellus Nexus S Androidiini, ipadiin ja xoomiin.

Luvassa on siis viisi päivää tiukkaa asiaa aamusta iltaan, 400 teknistä sessiota joista valita, tutut 50 000 osallistujaa (molemmilla tapahtumilla, JavaOnessa varmaan 10-15 000).  Käytössä myös The Zone, eli Hilton-Nikko-Parc55 hotellien väliset kadut jotka on taas poikkaistu muulta liikenteeltä. Luvassa on varmasti esitietoa ensi vuonna tulevasta Java SE 8 alustasta, tulevasta Java EE 7 ’pilvipalvelu’ alustasta, sekä JavaFX 2.0 versiosta joka pääsee pian pois betasta.

Muutama tärkeä iltaeventti verkostoitumismielessä:

– OTN Night maanantaina 19:30-22:00 Yerba Buena Gardens alueella (Groove Grounds)

– Appreciation Event 19:30-1:00 Treasure Islandilla, mukana menossa mm. Sting ja Tom Petty and the Heartbrakers, sekä tietysti Larry.

– It’s a wrap! lopputapahtuma torstaina 16:00-19:00 Yerba Buena Gardens alueella. Viime eventin pääesiintyjä ’Take My Breath Away’ Berlin ja San Franciscon paikallinen bändi The Five Hundreds ovat soittelemassa ja luvassa haikea tapahtuman loppubriefi ja oiva tilaisuus sulatella julkistuksia ja uutta tietoa.

Tässä tärkeimmät: http://www.oracle.com/javaone/network/face-to-face/index.html

Aion bloggailla päivittäin tapahtumasta eli spagettikoodia lukemalla saa jonkinlaisen kuvan siitä mihin suuntaan piilaaksossa tuulee vuonna 2011.

 

Edit: Ja ehdottomasti suomalaisten ei kannataa unohtaa JavaOne 2011 Vaadin Meetup tapahtumaa torstai iltana josta lisää tässä. Ilmaista kaljaa ja sielun ravintoa! 😉

https://vaadin.com/meetup/san-francisco-2011-10

 

Mainokset

2 thoughts on “JavaOne 2011 alkaa sunnuntaina

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s