Nexus Prime ja Ice Cream Sandwich

Jahas,ja mun uusi puhelin alkaa sitten olemaan valmis. Nexus Prime on sen oloinen puhelin että haluan sen näppeihini heti. Samsung on päässyt hyödyntämään muotoilussa aiemmin blogaamiani piirteitä taipuisan näytön suhteen. Lopputulos on tähän asti ohuimpia ja kaarevimpia puhelimia mitä äly tai muista puhelimista löytyy. Sekä tietysti cooleimpia. Ja kun sisällä sykkii Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ensimmäinen versio Androidista joka on sekä puhelimiin että tablet laitteisiin tarkoitettu, niin pakkohan tuolla on päästä leikkimään. Toivottavasti Xoom tablettini saa myös 4.0 päivityksen, tänään siihen tipahteli 3.2.1 päivitys.

Tuoltahan tuo video löytyy – kyseessä on tosin varhainen vilautus, teaseri:

Ko. laitteen ja Android ICS:n julkistustilaisuus näytetään livenä 11.10. kello 21:30 Suomen aikaa osoitteessa http://youtube.com/android (Lähde: http://blog.androidsuomi.fi/2011/10/samsung-ja-google-vilauttivat-tulevaa-nexus-puhelinta-video/)

Mmm ja tässä omaksi muistutuksekseni Android Honeycomb graafisen kiihdytyksen kikka – voi auttaa emulaattorin suorituskykyynkin. Täytyy kokeilla:

http://android-developers.blogspot.com/2011/03/android-30-hardware-acceleration.html

To enable the hardware accelerated 2D graphics, open your AndroidManifest.xml file and add the following attribute to the <application /> tag:

 

    android:hardwareAccelerated="true"

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s