RIP Steve Jobs

Eilen oli Oracle Appreciation Party. Juhlatunnelmiin sekottui suruakin, Steve Jobs nimittäin nukkui pois ja tieto vyöryi twitterissä myrskyn lailla tukkien sen ajoittain täysin. Se nousu hetkessä twitterin käytetyimmäksi avainsanaksi. Juhlissa Sting esitti osanottonsa yhteisölle, ja omisti yhden kappaleistaan Stevelle. Omasta puolestani olen pahoillani että mies innovoi, keksi uutta ja keksi uudestaan on nyt poissa. Liikaa ei ole vastaavia suuria luovia mieliä maailmassa, näin lonkalta en osaa heti mainita yhtäkään. Steve oli yksi suurista. Kuten Sting asian muotoili, tämä on niitä iltoja joissa jokainen muistaa mitä oli tekemässä.

 

Jotenkin kuvaavaa oli, että Twitter-ajan hiljainen hetki tapahtui siten että seremoniamestari luki kännykästään Applen sivuilta tiedotteen. Applen sivuille muuten pystytettiin virtuaalinen hautakivi ainakin täksi päiväksi, ja Youtube sykkii muisteluvideoita ja muuten vain mielen purkamista.

 

 
Nykymaailmassa on aina tapana glorifioida menneitä ja sankarikultin palvomisestahan tässäkin on kyse, mutta toisin kuin monessa muussa tapauksessa, tässä on kyse ansaitusta sankarinviitasta.

San Franciscon Apple Storen eteen kertyi muistelijoita ja kanban-tapaan pieniä viestejä ikkunaan, siitä muodostui sateessakin pyhättö miehelle joka uskalsi veistää omat polkunsa ja olla erilainen.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s