Android 4 Ice Cream Sandwich ITL41F päivitys

Jahas, ja Galaxy Nexukseen tipahti sitten uusi päivitys tuoreeltaan, ohjelmistoversion numero ITL41F. Kyseessä on näemmä vain pikainen korjaus mutta verrattuna ITL41D versioon joka puhelimessa uutena tulee, se korjaa volyymibugin jossa voi kesken puhelun äänenvoimakkuus tipahtaa alas. Saattaapi tosin olla että suomalaisilla palveluntarjoajilla tätä ei edes ilmene, se on 900Mhz G2 taajuuksilla vain mahdollisesti.

Nyt sitten vain odottelemaan versioita 4.01 ja 4.0.3 ja tietysti maagista versiota 4.1 (Jelly Beans? ;):

 

4.0.2

The Android 4.0.2 update was released on 28 November 2011, and fixed minor bugs on the Verizon Galaxy Nexus, the launch of which was later delayed.

4.0.3

The Android 4.0.3 update included a number of bug fixes and optimizations, and offers improvements to graphics, databases, spell-checking, Bluetooth functionality, and other features. New APIs were released for developers, including a social stream API in the Contacts provider, Calendar provider enhancements, new camera apps enhancing video stabilization and QVGA resolution, and accessibility refinements such as improved content access for screen readers.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s