Google Play ja 16000 biisiä

Jep, tämä päivitys ei koske mitään omia ohjelmointiprojekteja tai työasioita vaan ihan vapaa-aikaa ja sen laatua. Olen aina pitänyt erityisesti musiikista, se vei aikanaan dj-hommiinkin ennen nykyistä uraa. Sen seurauksena on kertynyt mittava arkisto kaikentyylistä musiikkia, aikanaan digitoin ihan jokaisen cd-levynikin ja jopa vinyylit että niitä on helpompi käsitellä.

Nyt Google Play avasi Suomenkin nurkilla musiikkipalvelunsa jonka seurauksena latailin tietysti kaikki biisini palveluun. Nyt pystyn sieltä striimaamaan musiikkia ja soittolistoja fiiliksen mukaan missä vain missä on verkkoyhteys, mihin vain laitteeseen joka juttelee Playn kanssa.  Ja niitähän piisaa.

Kun tämän yhdistää uuden auton audiojärjestelmään, Ford Synciin, joka kytkee bluetoothilla iloisesti taskussakin olevan kännykän ohjausratin ohjaimiin, on autolla mukavampaa ajella kuin koskaan. Sync on yllättävän hyvä kapistus ja juttelee Samsung S3 Android kännykän kanssa kivuttomasti. Myönnettäköön että olisi hienoa kun biisien navigointi olisi monipuolisempi, mutta toimii sentään eteen, taakse ja volyymi hienosti ja langattomasti, ja jos joku sattuu soittamaan, autoon integroitu hands free astuu peliin ja musa häviää taustalle.

Ei ollut automainos, eikä Googlen mainos, mutta tämän myötä ajelusta on tullut huomattavasti hauskempaa kuin cd-levyrumban aikaan. Tykkään nykyteknologiasta joka toimii ja antaa jotain uutta. Tämä pistää myös miettimään yhtä asiaa…

Mitä kaikkea helkkarin scheissea on tullut vuosien saatossa kerättyä musakokoelmaan 😉

Screenshot 2013-10-23 19.55.41

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s