Movember – miesten terveyden puolesta

Vaihteeksi taas ei koodaushommiin liittyvä päivitys. Minut on aina ollut helppo saada mukaan kaikkeen hulluun – ja tänä vuonna osallistun viimein jo muutamana vuonna kiinnostusta herättäneeseen Movemberiin.

http://mobro.co/artosantala

Tarkoitus on valistaa miesten terveydestä, kerätä lahjoituksia sen eteen, ja tietenkin kasvattaa viiksiä. Lahjoitusten keruu voi jäädä vähän niin ja näin, ja ainakaan täällä en valista sen enempiä, mutta kannattaa käydä tuolla sitella lukemassa asiaa aiheesta. Olen vähän jälkijunassa tässä liikkeellä, monet muut firmat ja yksilöt ovat jo veteraaneja hommassa, mutta joskus se kai on syytä aloittaa.

Asia on hyvä ja lahjoittaa toki kannattaa. Se on ihan sama kelle nimelle tai naamalle pistää parikymppiä menemään, hyvään tarkoitukseen se menee. Jos kiinnostaa tarkemmin mihin niin sivuilta löytyy siitäkin tietoa, mutta miesten terveyden edistämiseen ja painopiste esim. syöpätutkimuksella. Mutta puoli edistystä on jo tiedotus ja tietous, tässäkin.

Ai niin, ja marraskuun koulutuksiin tulevilla voi siis olla kyseenalainen kunnia todistaa hentoja viiksenhaituvia. Pahoittelen etukäteen. 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s