Uusi työ

Olen siirtynyt uuden työnantajan palvelukseen ja samalla toimenkuvakin muuttui, omasta halusta. Tittelinä on nykyisin Senior Software Engineer, ja tarkoitus olisi keskittyä täysin sovelluskehitysratkaisuun, testattavuuteen, ja kaikkeen mitä sen mukana tulee.

Jatkossa toimenkuvaan ei siis kuulu työajalla tutkia ja blogailla samaan tahtiin kuin ennemmin, joten kirjailen tätä blogia harvemmalla tahdilla ja vapaa-ajalla. Toisaalta ongelmakentän myötä tulee taas lisää realismia ja vähän uudenlaisia yksityiskohtia. Kotihärveliprojektit jatkuvat ja blogailen kaikista Raspberry Pi/LeapMotion/Mindwave ja beta-härveleistä aina kun jotain kerrottavaa on.

Joten uusia jännittäviä haasteita ja tämä tarina on tosi vaikka alkoikin aprillipäivänä 😉

Mainokset

4 thoughts on “Uusi työ

  1. Onnea! Pitkä ja tehokas ura edellisessä paikassa. Minä olen funtsanut isoa näyttöä, jota ohjaisi raspi. Minulla kävi tässä juuri oikeastaan asiakaskin, joka haluaisi sellaisen. Mitään miljoonabisnestä tästä ei tule, mutta harrastuksena kiva. Toivottavasti blogailet raspista joskus jotain.

    • Juu tuntuu että RASPI on aiheena jatkossakin. Viime aikoina olen törmäillyt yhä uusiin käyttötarkoituksiin niille ja tuntuu myös että kun ostaa yhden homma ei siihen pääty, pian pitää saada toinen ja varustella.. 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s