Android Wear, Moto 360

Vaihteeksi Gadget blogi. Tulin hommanneeksi joku viikko takaperin uuden kellon.

Moto 360 pakkaus

Hauskasti aikanaan pidin älykelloja todella typerinä ideoina – mielessä vielä elävästi 80-luvun ritariässä ja laskinkellohirvitykset. Itse olin innoissani Google Glassista – ja olen vieläkin – jahka se inkarnoituu uudestaan. Jossain vaiheessa kun kuulin kellojen spekseistä vastahakoisuus muuttui varovaksi kiinnostukseksi. Päädyin tuohon Moto 360:seen ihan silmät avoinna early adopter-hengessä tietäen että ensimmäinen sukupolvi näitä laitteita lienee täyttä sukkaa. Mutta jos kukaan ei niillä leiki ei seuraavia sukupolvia tulekaan 😉

Joten Moto 360. Kellon piti olla pyöreä, ja joskin motossa on surkea akkukesto ja köyhempi suoritin kuin kilpailijoissa, tykkäsin lookista, ja langattomasta latauksesta. Valinta oli itselle aivan selvä.

 

 

Kelloa ja taulua

 

No mitä tämä härveli sitten tekee? Näyttää ajan – jos akkua on jäljellä. 😉 Ehkä tällä hetkellä itseä innostavin osa on kellotaulut, joita voi vaihtaa fiiliksen mukaan, omassa valikoimassa on informatiivista ja modernia, klassista, armeijahenkistä, ja scifiä. On analogista ja digitaalista, spartalaisen pelkistettyä ja aivan kahjoa. Ja jahka ehdin, koodaan vielä omankin.

Toiseksi paras juttu on notifikaatiot kellossa. Puhelinta tulee aidosti otettua vähemmän ulos taskusta. Kello myös käyttää värinää kun jotain mielenkiintoista tapahtuu, esim. email, facebook, tekstiviesti, tai vaikka navigaattorissa käännös lähestymässä. Pidän yleensä puhelinta äänettömällä päiväsaikaan, kun kello notifioi.

Muuta kivaa löytyy esim. säätiedot kellossa, askel ja sykemittaus (joka voisi tosin olla tarkempikin) Google Fittiin ja vastaaviin yhdistettynä. Itselle kiva keksintö on myös kameran etälaukaisin, joka toimii ihanan automaattisesti. Mahdollistaa selfiebelfiewelfiet.

 

 

Moto 360 kellonaJep, ilmankin pystyisin elämään mutta hauska vekotinhan tämä on ja säästää itsensä takaisin jo niinä lukuisina kelloina mitä en nyt sitten osta joka viikko kun haluan vaihtaa lookkia. Akkukestokin on parempi kuin on peloteltu, toistaiseksi – kestää omaa aktiivikäyttöäni hyvin iltaan saakka ja tarvittaessa latautuu työpaikalla langattomassa dockissa. Tosiaan seuraava askel: Watch facejen koodaus.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s